trešdiena, 2011. gada 23. februāris

skaistai ādai un stiprai imunitātei :)

Lēti, un efektīgi :)

Uzreiz varu pateikt, ka neieteikšu neko, ko neesmu pārbaudījusi pati, un tieši šo es izmantoju jau kādu laiku, un nedomāju no tā atteikties :)

Viss, kas tev būs vajadzīgs, ir citrons, ingvers, sāls (vislabāk jūras, bet var izmantot arī parasto rupjo sāli), ūdens un ledusskapis :)

Sulas krūzē (proporcijas uz 1 litru)iegriez 2 šķēlītes ingvera, nogriez 3 šķēlītes citrona, citrona šķēles nomizo. Mizas ārā nemet, tās mums vēl vajadzēs.
Ingveru un citronu aplej ar litru ūdens, un ļauj mazliet ievilkties (es uz trauka lieku šķīvīti, lai neviens vitamīns neizkūp gaisā :)).
Ja lej aukstu ūdeni, ļauj ievilkties vismaz pusstundu, ja siltu - pēc minūtēm 15 jau var lietot. Nevajadzētu liet vārošu ūdeni. Vislabāk - tādu, kuru vari jau dzert, jo pārāk karsts ūdens iznīcina visas vajadzīgās vielas, un paliek vien gards bet bezvērtīgs padzēriens (starp citu, lieliski palīdz remdēt slāpes).
Var lietot ar cukuru, taču arī tad tā vērtība tomēr mazliet mazinās.
Pati lietoju bez cukura, un arī ģimene un draugi cukuru parasti neprasa :)
Vēlams uzlējumu izlietot 24 stundu laikā.

Ko daram ar miziņām?
Smalki sagriežam un ieberam burkā, pievienojam sāli (proporcijās 1/2 - miziņas/sāls), noslēdzam trauku un kārtīgi sakratam.
Pēc tam burku ievietojam vēsā un tumšā vietā uz 24 h.
Es lieku ledusskapī, jo tam lampiņa izdegusi :D
Pēc 24 h varam doties dušā ar savu jauno ķermeņa skrubi padusē :)
Āda paliek neticami gluda, maiga, un iegūst vieglu citrusa aromātu :)
Un galvenais - viss dabīgs un paša gatavots :)

Nav komentāru: